En typ av träning som passar mig perfekt

Träning är något som man antingen älskar eller hatar, förut var jag en av de som hatade träning. Idag ser saker och ting dock annorlunda ut, i dagsläget älskar jag träning. Det har att göra med att jag började dansa som träning, jag började gå på danskurser i Norrköping hos Zoe Make Your Style.

Under den tiden i livet då jag hatade träning var jag ganska överviktig, vilket antagligen var för att jag inte rörde på mig lite mycket som jag borde ha gjort. Det var många i min närhet som märkte detta och som påpekade det, så jag började träna för att gå ner i vikt. Vid den tidpunkten gjorde jag det inte för mig själv utan för de andra, för de som hade påpekat min vikt. Därför tyckte jag inte heller att det var särskilt roligt att träna så snabbt därefter slutade jag med det. Något år efter det kom jag själv till insikt att jag ville gå ner i vikt för att jag skulle må bättre. Det var då jag började gå på danskurser i Norrköping, det var ett träningssätt som jag hört ska vara roligt. Den här gången var jag väldigt motiverad, vilket även gjorde att min synsätt på träning ändrades. Jag började tycka att det var roligt att träna, vilket gjorde att jag fortsatte. Samtidigt började jag se resultat på min kropp, jag gick ner fler och fler kilon med tiden fram till dess att jag hade nått min målvikt. När jag väl hade nått målet hade jag fortfarande motivation till att träna, nu var det dock muskler som stod på schemat. Jag ville bygga mig starkare och kände då att det endast var att fortsätta träna. Idag går jag fortfarande på dessa danskurser i Norrköping och jag hade inte kunnat älska det mer, jag tycker verkligen att alla borde testa det.