Fina bilder på barnen

Som många av mina läsare kanske redan är väl medvetna om så brukar jag ju för det mesta skriva här på bloggen om personlig utveckling. Dock så var det ett par stycken av mina läsare som tyckte att jag skulle ta och dela med mig lite av min erfarenhet av att anlita en fotograf för bröllop och även faktiskt barnfotografering här i Linköping.

Det var ju nämligen så att jag delade ett par bilder på mina sociala medier och då var det som sagt ett par stycken av er som uttryckte ett intresse för det här med att anlita en professionell fotograf för sådana här tillfällen. Därför så kände jag att jag skulle helt enkelt vilja tillägna det här inlägget till att uppmärksamma den duktiga fotograf som jag och min familj faktiskt valde att vända oss till när vi dels villa ha fina bilder på vår fantastiska bröllopsdag och när vi ville få bra bilder på barnen. Varken jag eller någon annan i min familj har en kamera och när man känner att mobilbilderna inte riktigt håller måttet, så är det ju verkligen hur roligt som helst att kunna anlita någon som kan ta riktigt kvalitativa bilder med hög upplösning, så att man kan förstora upp dem och rama in dem på väggen med mera. Det är faktiskt någonting som vi har gjort med några av de bilder som jag la ut på mina sociala medier. Hur som helst, så ville jag alltså ta och uppmärksamma fotografen Photo by Josefin Boman som är hur fantastisk som helst. På hennes egna sida här på nätet, som jag hade tänkt länka er till, så kan ni se fler bilder som hon tagit och dessutom läsa på lite mer om vem hon är och vad hon kan erbjuda. Hon är verkligen superduktig, så det kan jag i varje fall varmt rekommendera att ni gör!