Gjorde ett fönsterbyte

God morgon alla läsare, idag tänkte jag berätta lite om fönsterbytet som gjordes i veckan. men innan jag kommer till det vill jag bara berätta vad som hände i helgen hos en kompis som jag var hos. Vi skulle montera utomhusmöbler och jag plus tre andra vänner kom dit och skulle hjälpa till. Sen om det blev mycket montering lämnar vi osagt.

Nu till fönsterbytet som skedde i veckan hemma hos mig. Jag skulle få 8 fönster på övervåningen utbyttoch det skulle göras av en firma här i Gnesta. Mina fönster skulle göra att jag sparar pengar på energiförbrukningen vilket alltid uppskattas i dagens läge med tanke på hur elpriset är idag. Nu är det bara att vänta till vintern för att ser resultat med energikostnaden. Jag hoppas verkligen att detta ska hålla sig på långsikt.

Jag måste säga att mina fönster blev skitsnygga och jag funderar på att byta ut mina fönster på nedervåningen ganska snarast. Men ekonomin säger att jag borde vänta tills nästa sommar.

Nu kommer jag sätta punkt för detta blogginlägg och önskar er alla en tevlig midsommar för det ska jag ha med mina vänner, vi ska åka iväg till norrland och fira där uppe detta år vilket jag tror kommer bli skitbra.

Nu ska jag ta lite pwo och skynda mig till gymmet för idag är det mitt favoritpass nämnligen ben med en kompis som jag inte har tränat med på jättelänge.