Har gjort en fransförlängning

Hej och gud va kul att ni är här för ett nytt spännande inlägg att läsa!!! Jag har nämligen gjort en helt ny fransförlängning och jag är hur nöjd som helst med resultatet. Det tog bara ca en timme och det var väldigt enkelt och smidigt. Jag ska lägga upp ett kort inlägg med bilder så ni kan få se precis hur det ser ut. Så himla nöjd!!!

Jag gick till en salong som erbjuder den här hjälpen i Botkyrka och den är en salong som finns i hemmamiljö vilket passar mig bra för jag är inte mycket för att gå till stora salonger med mycket folk, här känner man att det inte är någon stress och har man som jag social fobi passar det mycket bättre att inte behöva vara bland massa människor och få ångest. Mina frasar blev läckra och långa och jag känner mig mycket piggare och gladare med lite ögonmakeup. Det var definitivt inte sista gången jag gick dit och jag vill tipsa er alla som är intresserade av en fransförlängning i Botkyrka med omnejd om denna salong. Jag gick till fransstylisten Hanna som har sin salong i sitt hem.

Jag är så glad över att ha en blogg om skönhet och det är första gången jag skriver om fransförlängning. Jag har funderat på tandblekning också men jag vet inte om man ska göra det själv hemma eller om det är bättre att man bleker tänderna på en skönhetssalong? Vad tycker ni är det bästa? Skriv gärna och säg vad ni tycker och är det något märke på tandblekning som ni tycker är bättre eller sämre så skriv gärna om det också. Nu vet ni i alla fall hur som helst att det finns en mycket bra salong som utför fransförlängning och jag tycker ni ska gå dit!